Sist oppdatert 2. april 2024

Ny identitet og nettside

I over 30 år har Østfold Gress gjort seg kjent som en av landets ledende ferdigplenprodusenter. Nå som vi tilbyr mer enn bare ferdigplen og har fått nye samarbeidspartnere gjør vi noen endringer.

ferdigplensedum

ny-identitet-og-nettside
Bilder: Utomhus Østfold Gress

Ny identitet

Østfold Gress startet driften i 1989 og siden den gang har vi vokst til å bli landets største produsent av ferdigplen. Nå er det ikke lengre kun ferdigplen som leveres fra oss, men også sedum, sedumkassetter, blomstereng, vekstjord, takhagejord, resirkulert teglstein og annet.

Med nytt sortiment som favner bredere ble det naturlig med et nytt navn som speiler vårt utvidede tilbud og visjon for fremtiden.

Østfold Gress AS er nå blitt til Utomhus Østfold Gress AS.


Ny nettside

utomhus.no er vår nye nettside.

Denne siden tar over for:

 • ostfoldferdigplen.no (Østfold Gress AS)
  • ostfoldgress.no (Østfold Gress AS)
   • utomhusvest.no (Utomhus Vest AS)
    • osloferdigplen.no (Oslo Ferdigplen AS)

     En ny æra

     Vi er stolte over å kunne presentere vår nye identitet og nettside som en del av denne spennende utviklingen. Med Utomhus Østfold Gress AS ønsker vi å tilby våre kunder et enda bredere utvalg av produkter og tjenester, alt samlet under ett tak.

     Vår nye nettside, utomhus.no, er designet for å gjøre det enklere for deg som kunde å finne informasjonen du trenger, enten du er på utkikk etter ferdigplen, sedumkassetter, blomstereng, eller andre løsninger for et vakkert utomhusmiljø.

     Vi ser frem til å fortsette å vokse og utvikle oss sammen med våre kunder, og vi håper du vil utforske alt det nye vi har å tilby gjennom utomhus.no. Velkommen til vår nye æra!     Ny identitet og nettside

     Publisert 1. april 2024
     Sist oppdatert 2. april 2024