Spesifikasjoner

Vekt
300g / m²
Tykkelse
3.8 mm
Vannlagringsevne
3.5 l / m²
Bredde / rull
2 meter
Størrelse / rull
100 m²

Beskyttelsesmatte 300g

På lager i Rygge

Beskyttelsesmatte av resirkulert materiale, utviklet for å beskytte takbelegget mot mekanisk slitasje.

Beskyttelsesmatten legges i bunnen av dreneringsløsningen og transporterer vannet ut av taket / systemet til sluk. Tykkelsen/vekten på beskyttelsesmatten avgjør hvor mye vann som kan lagres og fordrøyes.

Materialet beskytter også takbelegget mot mekanisk skade og Beskyttelsesmatten er trykkbestandig, kjemist nøytralt og uskadelig for planter. Filten er produsert av resirkulerte tekstilfibre.

Priser er gitt /m² for å gjøre det lettere å prise ditt prosjekt. Se spesifikasjoner for størrelse på produktet. 

Les mer
30 kr / m²
Inkl. 25% MVA
Hent i butikk
Kan leveres
Betal ved henting

Priskalkulator

30 kr
Inkl. 25% MVA

Nettbutikken vår er under utvikling. Det er ikke mulig å bestille online akkurat nå, men ikke nøl med å ta kontakt med oss for bestilling gjennom kontaktskjema, e-post eller telefon.


Ofte stilte spørsmål

Hva er Beskyttelsesmatte?

Beskyttelsesmatte er et spesialdesignet materiale som brukes for å gi en ekstra beskyttelsesbarriere i forskjellige bygge- og landskapsdesignprosjekter.

Hvordan fungerer beskyttelsesmatter?

ND SV-300 fungerer ved å tilby en robust, fleksibel barriere som kan beskytte mot punktering, UV-stråling og forvitring. Den er designet for å forbedre holdbarheten og levetiden til prosjekter.

Hvor kan jeg bruke Beskyttelsesmatte?

Dette produktet er ideelt for en rekke applikasjoner, inkludert erosjonskontroll, drenering og beskyttelse av membraner i landskapsdesign.

Hvordan installerer jeg Beskyttelsesmatte?

Installasjonen av matten kan variere avhengig av prosjektet. I mange tilfeller kan beskyttelsesmatten bare rulles ut, i andre tilfeller må den limes på plass. Om du skal legge noe på beskyttelsesmatten, som f.eks planter eller drenering, kan den bare rulles ut på taket.