Spesifikasjoner

Merkenavn
Conwed Netting Pavers 50
Materiale
100% resirkulert polyetylen
Salgsenhet
1 m²
Dimensjoner
50 x 50 cm
Celle dimensjoner
63 x 63 mm
Høyde
50 mm
Vekt
8,5 kg / m²
Bæreevne
150 tonn / m²
Koblingstype
T-krok

Conwed Netting Pavers 50

På lager

Conwed Netting Pavers 50 er et innovativt og fleksibelt gressarmeringssystem som sikrer optimal stabilitet og forhindrer deformasjon av dine grønne områder. Den unike strukturen tilpasser seg alle overflater og gir en bæreevne på imponerende 150 tonn/m2. Laget av 100% resirkulert polyetylen, bidrar produktet til et grønnere miljø.

Priser er gitt /m² for å gjøre det lettere å prise ditt prosjekt. Se spesifikasjoner for størrelse på produktet. 

Les mer
450 kr / m²
Inkl. 25% MVA
Hent i butikk
Kan leveres
Betal ved henting

Priskalkulator

450 kr
Inkl. 25% MVA

Nettbutikken vår er under utvikling. Det er ikke mulig å bestille online akkurat nå, men ikke nøl med å ta kontakt med oss for bestilling gjennom kontaktskjema, e-post eller telefon.

Relevante produkter


Ofte stilte spørsmål

Hva er bæreevnen til Conwed Netting Pavers 50?

Bæreevnen til Conwed Netting Pavers 50 er 150 tonn/m2.

Hva er gressarmering laget av?

Gressarmeringen er laget av 100% resirkulert polyetylen.

Hvordan installerer jeg gressarmeringen?

Installering av Conwed Netting Pavers 50 gressarmering er en enkel prosess:

a. Begynn med å forberede overflaten ved å fjerne ugress og store steiner. Det bør være et jevnt lag med grus eller sand på området for best resultat. Om du skal så gress bør du også legge et lag en mineralsk vekstjord over grusen eller sanden. 

b. Plasser gressarmeringspanelene på det forberedte underlaget. Takket være T-Krok-koblingssystemet, kan panelene enkelt kobles sammen for å dekke det nødvendige området.

c. Fyll cellene i gressarmeringen med jord, sand eller grus, avhengig av dine preferanser og behov.

d. Hvis du bruker gressfrø, så frø over armeringen som er fyllt med jord.. Pass på at gresset får godt med vann i vekstfasen for å sikre god etablering.

Hvor er det lurt å bruke gressarmering?

Gressarmering er nyttig i mange forskjellige sammenhenger, deriblant:

 1. Parkeringsplasser: Gressarmering kan bidra til å stabilisere grunnen under parkeringsplasser, spesielt i områder der det er viktig å bevare det grønne utseendet og forhindre skade på gresset.
  1. Gangveier og sykkelveier: I parker og i andre grønne områder kan gressarmering brukes til å skape gangveier og sykkelveier uten å forstyrre det naturlige landskapet.
   1. Skråninger: Gressarmering kan hjelpe med å forhindre jorderosjon og holde skråninger på plass.
    1. Hage: Gressarmering kan brukes i private hager for å skape robuste stier eller områder som tåler mer trafikk, som for eksempel rundt lekeområder, terrasser eller uteplasser.
     1. Arrangementer: For midlertidige arrangementer som festivaler eller utendørs utstillinger, kan gressarmering hjelpe til med å forhindre at gressområdene blir trampet ned og ødelagt.
      1. Brannveier: I noen tilfeller brukes gressarmering til å opprette brannveier i utsatte områder, der det er viktig å opprettholde et naturlig utseende, men også gi tilgang for nødkjøretøy.