Spesifikasjoner

Merkenavn
Ekspandert leire
Materiale
Ekspandert leire
Salgsenhet
Storsekk (1m³)
Partikkelstørrelse
Ca. 10-25 mm
Brannklassifisering
A1
Opphav
Norge

Ekspandert leire

På lager

Vår ekspanderte leire er et førsteklasses produkt ideelt for mange bruksområder i bygge- og hageprosjekter. Ekspandert leire er en lettvektig, naturlig og miljøvennlig ressurs, som er både sterk og holdbar. Kjent for sin gode isolering og dreneringsgenskaper, er dette produktet et utmerket valg for alt fra konstruksjonsarbeid til hagebed. 

Vi tilbyr ekspandert leire i kuleform for enkel håndtering og optimal ytelse. 

Les mer
1 700 kr / m³
Inkl. 25% MVA
Hent i butikk
Kan leveres
Betal ved henting

Priskalkulator

1 700 kr
Inkl. 25% MVA

Nettbutikken vår er under utvikling. Det er ikke mulig å bestille online akkurat nå, men ikke nøl med å ta kontakt med oss for bestilling gjennom kontaktskjema, e-post eller telefon.


Ofte stilte spørsmål

Hva er ekspandert leire?

Ekspandert leire er et lett, porøst byggemateriale laget av naturlige leirematerialer som har blitt oppvarmet til høye temperaturer. Denne prosessen fører til at leiren ekspanderer, noe som skaper et lett, men sterkt materiale med utmerket isolering og drenasjeegenskaper.

Hva kan jeg bruke ekspandert leire til?

Ekspandert leire kan brukes i en rekke bygge- og hageprosjekter. Dens lette natur og gode isoleringsegenskaper gjør den ideell for bruk i konstruksjon, mens dens drenasjeegenskaper gjør den til et utmerket valg for bruk i hagebed og som et grunnlagsmateriale.

Hvordan kjøper jeg ekspandert leire?

Du kan kjøpe ekspandert leire fra oss enten i storsekker på 1 kubikk, eller i løsvekt. Velg den løsningen som passer best for ditt prosjekt.

Kan ekspandert leire brukes til en takhage?

Ekspandert leire i seg selv er kun et dreneringselement. Det vil ikke gi godt nok vekstgrunnlag for planter å slå røtter. Ta en titt på vår takhagejord eller sedumjord for mer informasjon om vekstmedie til tak.