Spesifikasjoner

Merkenavn
Elvesingel
Salgsenhet
Storsekk (800 liter)
Anbefalt tykkelse
4-5 cm
Dekningsgrad
Ca. 8 m² pr. m³
Vekt
Ca. 1000 kg
Opprinnelse
Norge

Elvesingel 16-30 mm i Storsekk

På lager

Denne størrelsen på elvesingel er ideell for større hageprosjekter, som å dekke store områder med singel eller lage naturlige gangstier. Den gir en robust og attraktiv overflate som er både funksjonell og estetisk tiltalende. Kjøp vår 16-30 mm elvesingel for å skape naturlige og tiltalende utendørs overflater.

En storsekk inneholder ca. 800 liter elvestein.

Les mer
2 000 kr / stk
Inkl. 25% MVA
Hent i butikk
Kan leveres
Betal ved henting

Priskalkulator

stk
2 000 kr
Inkl. 25% MVA

Nettbutikken vår er under utvikling. Det er ikke mulig å bestille online akkurat nå, men ikke nøl med å ta kontakt med oss for bestilling gjennom kontaktskjema, e-post eller telefon.

Relevante produkter


Ofte stilte spørsmål

Hva er forskjellen mellom elvesingel og elvestein?

Elvesingel er mindre og mer avrundet, ideell for hagebaner og dekorativt landskapsarbeid. Elvestein er større og brukes ofte for drenering, hagebed og større landskapsprosjekter.

Hvilken størrelse på elvesingel eller elvestein bør jeg bruke til mitt prosjekt?

Størrelsen du velger avhenger av prosjektet ditt. Mindre fraksjoner som 8-16mm og 16-30mm brukes ofte for hagebaner, blomsterbed og landskapsarbeid. Større fraksjoner som 30-45 er utmerket til drenering, mens de større fraksjonene er til for estitikk. Jo større sten, jo mer robust uttrykk. Her er det kun fantasien som setter grenser på hvordan elvesteinen kan bli brukt.

Hvor lenge vil fargen på elvesingel eller elvestein vare?

Fargen på elvestein og elvesingel varer veldig lenge. Over tid kan det oppstå en naturlig falming på grunn av vær og sollys, men dette bidrar ofte til en enda mer naturlig og estetisk appell.