Spesifikasjoner

Merkenavn
Elvestein
Salgsenhet
Storsekk (800 liter)
Anbefalt tykkelse
4-5 cm
Dekningsgrad
Ca. 6-8 m² pr. m³
Vekt
Ca. 1000 kg
Opprinnelse
Norge

Elvestein 60-90 mm i Storsekk

På lager

Denne større elvesteinen passer perfekt for bruk i større landskapsprosjekter, for eksempel som dekorativ kanting langs stier eller for å skape naturlige barrierer i hagen. Vår 60-90 mm elvestein er også et utmerket valg for å gi struktur til større utendørs områder.

Les mer
2 300 kr / stk
Inkl. 25% MVA
Hent i butikk
Kan leveres
Betal ved henting

Priskalkulator

stk
2 300 kr
Inkl. 25% MVA

Nettbutikken vår er under utvikling. Det er ikke mulig å bestille online akkurat nå, men ikke nøl med å ta kontakt med oss for bestilling gjennom kontaktskjema, e-post eller telefon.

Relevante produkter


Ofte stilte spørsmål

Hva er forskjellen mellom elvesingel og elvestein?

Elvesingel er mindre og mer avrundet, ideell for hagebaner og dekorativt landskapsarbeid. Elvestein er større og brukes ofte for drenering, hagebed og større landskapsprosjekter.

Hvilken størrelse på elvesingel eller elvestein bør jeg bruke til mitt prosjekt?

Størrelsen du velger avhenger av prosjektet ditt. Mindre fraksjoner som 8-16mm og 16-30mm brukes ofte for hagebaner, blomsterbed og landskapsarbeid. Større fraksjoner som 30-45 er utmerket til drenering, mens de større fraksjonene er til for estitikk. Jo større sten, jo mer robust uttrykk. Her er det kun fantasien som setter grenser på hvordan elvesteinen kan bli brukt.

Hvor lenge vil fargen på elvesingel eller elvestein vare?

Fargen på elvestein og elvesingel varer veldig lenge. Over tid kan det oppstå en naturlig falming på grunn av vær og sollys, men dette bidrar ofte til en enda mer naturlig og estetisk appell.