Spesifikasjoner

Merkenavn
Gro Power 5-1-1
Salgsenhet
Sekk
Vekt
22,7 kg
Anbefalt dose
20-40g / m²
Oppbevares
Tørt og mørkt
Næringsinnhold; 5,0%

Nitrogen (N)
1,0 ammonium - N
4,0 % urea - N
1,3 %
Fosfor (P)
3,0 % fosforpentoksyd (P2O5)
1,0 %
Jern (Fe)
0,8 %
Kalium (K)
1,0 % kaliumoksyd (K2O)
0,5 %
Magnesium (Mg)
0,5 %
Svovel (S)
0,005 %
Sink (Zn)
0,005 %
Mangan (Mn)

Gro Power 5-1-1 (22,7 kg)

På lager

Opplev kraften av vår langtidsvirkende gjødsel, Gro Power 5-1-1, perfekt tilpasset for både ferdigplen og sedum.

Gro Power 5-1-1 er mer enn bare et gjødselprodukt. Med en optimal balanse av essensielle næringsstoffer, fungerer dette som et utmerket jordforbedringsmiddel. Denne langvarige gjødselen bidrar til å berike jorden, fremmer plantevekst og sikrer at ferdigplenen eller sedumplantene dine får den næringen de trenger over tid.

Tilgjengelig i langvarig forpakning, gir Gro Power 5-1-1 deg verdi for pengene, og sørger for at du alltid har en pålitelig kilde til næringsstoffer for plantene dine.

Ønsker du en frodig, grønn ferdigplen eller robuste sedumplanter? Velg Gro Power 5-1-1, din partner for overlegen plantevekst og jordforbedring.

Les mer
1 200 kr / stk
Inkl. 25% MVA
Hent i butikk
Kan leveres
Betal ved henting

Priskalkulator

stk
1 200 kr
Inkl. 25% MVA

Nettbutikken vår er under utvikling. Det er ikke mulig å bestille online akkurat nå, men ikke nøl med å ta kontakt med oss for bestilling gjennom kontaktskjema, e-post eller telefon.


Ofte stilte spørsmål

Hva er Gro Power 5-1-1?

Gro Power 5-1-1 er en langtidsvirkende gjødsel som er optimalt formulert for å støtte sunn plantevekst over tid. Dens unike formel fungerer også som et jordforbedringsmiddel. 

Hvor ofte skal jeg gjødsle med Gro Power 5-1-1?

Gro Power 5-1-1 er utformet for å levere næringsstoffer til plantene over tid. Det kan gi næring til plantene dine i flere måneder, avhengig av vær og vekstforhold. Vår anbefaling er å bruke gjødselet to ganger i året, en gang på våren og en gang på høsten. Man kan også ta en skjønnsvurdering iløpet av sommeren om det går tregt.

Hvordan skal jeg bruke Gro Power 5-1-1?

Gro Power 5-1-1 skal strøs på jorden rundt plantene eller blandes i jorden ved planting. Følg alltid pakningsinstruksjonene for beste resultater. Vi anbefaler 2-4 kg pr. 100 m2. Ved gjødsling av større områder enn 50m2 bør man bruke en form for spreder, enten håndholdt eller en universalspreder. 

Kan jeg bruke Gro Power 5-1-1 på alle plantene mine?

Ja, Gro Power 5-1-1 er formulert for å støtte et bredt spekter av planter, inkludert ferdigplen, sedum, og mange andre hage- og innendørsplanter. For spesifikke planter anbefaler vi å sjekke med leverandøren hvilken type gjødsel de tåler.  

Er Gro Power 5-1-1 trygt å bruke rundt barn og kjæledyr?

Gro Power 5-1-1 er laget av naturlige ingredienser og er trygt å bruke i hagen. Men som med alle gjødselprodukter, bør bøtten/sekken oppbevares utilgjengelig for barn og kjæledyr. 

Hvordan lagrer jeg Gro Power 5-1-1?

Gro Power 5-1-1 skal lagres i en tørr, kjølig plass, unna direkte sollys. Hold posen godt forseglet for å forhindre fuktighet.  

Kan Gro Power 5-1-1 brukes på både ferdigplen og sedum?

Ja, Gro Power 5-1-1 er en utmerket gjødsel for etablering og vedlikehold av ferdigplen og sedum. Det gir de nødvendige næringsstoffene for å støtte plantenes vekst og helse. 

Hvilket gjødsel er best for ferdigplen og sedum?

Alle gjødseltypene vi tilbyr kan brukes til ferdigplen og sedum, og det beste valget kan variere avhengig av dine spesifikke forhold. The Andersons 25-5-15 har en høy andel nitrogen, som er ideelt for å fremme grønn, frodig vekst i gress og sedum. The Andersons 14-6-12 har en mer balansert næringsprofil, som kan være gunstig for generell hagebruk. Gro Power 5-1-1 er spesielt formulert som en langtidsvirkende gjødsel og et jordforbedringsmiddel, noe som kan være gunstig for langsiktig hagevedlikehold.

Dine spesifikke behov og jordens tilstand kan diktere hvilken type som er mest egnet for deg. For beste resultat, vurder å gjøre en jordprøve for å bestemme nøyaktig hvilke næringsstoffer jorden din trenger.