Spesifikasjoner

Merkenavn
Nordisk Blomsterengmatte
Materiale
Blomster og gress
Salgsenhet
1 m²
Plantedekke
95%
Plantehøyde
Opp til 70 cm
Dimensjoner, matte
60x200 cm
Størrelse, matte
1,2 m²
Tykkelse, matte
3-6 cm
Vekt
Ca. 30 kg
Maks antall m² / pall
40
Pallestørrelse
120 x 120 cm
Brannklasse
BROOF (t2)
Opphav
Norge

Nordisk Blomstereng

I sesong april til oktober

Gjør hagen din til et blomstrende paradis fra første dag med våre forhåndsdyrkede engmatter! Disse mattene gir deg muligheten til å nyte et vell av fargerike blomster gjennom det meste av vekstsesongen, mens de krever minimal vedlikehold.

Våre engmatter er fylt med et variert utvalg av arter som er kjent for å tilpasse seg lokale forhold. Dette kan bety at noen av blomstene vil trives bedre eller etablere seg raskere enn andre, noe som gir hagen din et naturlig og dynamisk uttrykk.

I tillegg til å gi en estetisk tilfredsstillelse, skaper engmattene også et rikt miljø for dyre- og insektsliv. Med et bredt spekter av arter og farger tiltrekker de seg en rekke ulike arter, og bidrar til et biologisk mangfold.

En av de største fordelene med våre engmatter er at de leveres fullt utviklet. Dette betyr at så snart de er lagt ut på sin nye plass, vil de umiddelbart begynne å etablere seg og vokse. Gled deg over umiddelbar skjønnhet og enkel etablering med våre forhåndsdyrkede engmatter!

Les mer
800 kr / m²
Inkl. 25% MVA
Hent i butikk
Kan leveres
Betal ved henting

Priskalkulator

800 kr
Inkl. 25% MVA

Nettbutikken vår er under utvikling. Det er ikke mulig å bestille online akkurat nå, men ikke nøl med å ta kontakt med oss for bestilling gjennom kontaktskjema, e-post eller telefon.


Ofte stilte spørsmål

Hva er blomstereng-matter?

Blomstereng-matter er en forhåndsdyrket vegetasjonsmatte produsert som inneholder en mangfoldig blanding av blomster og gress. Dette produktet tilbyr en øyeblikkelig blomstereng med et vakkert utseende og mange miljøfordeler.

Hvordan legger jeg Nordisk Blomstereng?

Blomstereng-matten legges ut på forberedt jord. Det er viktig å sørge for at jorda er jevn, og fri for ugress og store steiner før du legger ut matten. Vann godt etter utlegging.

Etableringstiden varer ca. 2 uker. Her er det viktig i hele perioden og holde blomsterengen fuktig. 

Hvordan vedlikeholde blomstereng?

Blomstereng-matten krever mindre vedlikehold enn en vanlig gressplen. Den trenger bare å klippes en til to ganger i året, avhengig av din personlige preferanse og lokale klimaforhold.

Vanningsbehovet vil avhenge av lokale klimaforhold og spesifikke plantearter i matten. Mellom juni og august er det viktig og holde et øye med blomsterengen, som annet levende i hagen. Vann ved behov.