Bestill og hent innen 24 timer
Godt vedlikeholdt
Råd og tips er gratis for alle

Om oss

utomhus.no er leverandør av alt du trenger til utomhuset, med over 30 års erfaring.

Vi har 3 utsalgssteder i Norge; Oslo, Bergen og Moss. Med 16 ansatte og over 1400 mål med dyrket mark er vi i solid vekst.

ole-og-johnny-oestfold-gress

Vi har byttet navn,
men er fortsatt
de gode gamle

Sammen med verdens beste og lojale kunder har vi siden 1986 bygget oss opp til å bli en markedsledende ferdigplen produsent under navnet Østfold Gress.

Over tid har vi sakte, men sikkert startet nye prosjekter med nye produkter. Nå jobber vi også med produksjon av sedum, produksjon og gjenbruk av teglstein, samtidig som vi har inngått nye samarbeider som gjør at vi kan levere mange ulike løsningerleløsninger til utomhuset, som lyngmatter, mose, pluggplanter og naturstein.

Våre avdelinger

Østfold Gress
Moss
Oslo
Oslo
Vest
Bergen

"Med produktene våre ønsker vi å skape trivelige og grønne uterom på bakken og på taket, og hvis man kan løse noen klimautfordringer på veien, er jo det bare positivt."

- Ole Christian Trandem, bonde

Vår visjon

Vår visjon er at vi skal bli bedre enn vi var i går. Alltid tilegne oss mer kompetanse, finne de rette folkene og jobbe mot en grønnere fremtid.

Vi er aldri ferdig utlært og vi søker alltid etter forbedringer i produksjon, utførelse og leveranser. Vi jobber aktivt med å kartlegge nye og effektive metoder for å gi den beste kvaliten på produktene vi leverer.

Hvorfor velge oss?

- Fersk ferdigplen og sedum

I over 30 år har vi arbeidet for å kunne tilby et kvalitetsprodukt i ferdigplen. Vi skjærer gress kun på bestilling og leverer aldri ut plen som ikke holder kvaliteten vi står for.

  • For og av proffesjonelle
  • Fokus på bærekraft
  • Konkurransedyktige priser

Les mer > Bli en bedriftskunde i dag

jon-einar-hjullaster

Vi gjør hele Norge grønnere

Vi gjør hele Norge grønt

Med utsalgssted i Moss, Oslo og Bergen har vi god rekkevidde for kunder som ønsker å hente gress hos oss.

Med gode samarbeidspartnere landet over har vi mulighet til å sørge for rask transport av våre varer til hele Norge, selv i vekstsesongen.

+ Vi kan levere til hele Norge

Oslo, Bergen, Stavanger, Sandnes, Trondheim, Fredrikstad, Sarpsborg, Drammen, Porsgrunn, Skien, Kristiansand, Ålesund, Tønsberg, Moss, Sandefjord, Haugesund, Arendal, Hamar, Larvik, Halden, Askøy og mange andre steder i Norge.

Våre engasjement i inn- og utland

Vi har gleden av å være styrerepresentant for Europa i TPI (Turfgradd Producers International). Vi var med å starte opp ETP (European Turfgrass Producers). Gjennom vårt engasjement i Norwegian Greenkeepers Association er vi golfbanens prioriterte leverandør av "green" og "fairway" til norske golfbaner.

Vi er og engasjert i NAML og har vært samarbeidspartner på deres årlige konferanse og vært med i styret til NFGI (Norsk Forening for Grønn Infrastruktur). I tillegg til dette er vi og styrerepresentant i den norske plenprodusentenes forening.